Зверніть увагу: наразі курси на платформі дистанційного навчання проходять реєстрацію у системі БПР на 2024 рік. Про можливість використати сертифікати як підставу для нарахування балів БПР ми повідомимо додатково.

Шановні слухачі курсів ЦГЗ, зверніть увагу!

Шановні слухачі курсів ЦГЗ, зверніть увагу! Наразі триває оновлення системи дистанційних курсів, тому у деяких користувачів можуть виникати труднощі із авторизацією на платформі. Декілька рекомендацій для тих, хто зіштовхнувся з труднощами при роботі з системою:

1. Якщо при заході на платформу виникла помилка 500, очистіть кеш браузера.
2. Якщо ви пройшли курс, а сертифікат не генерується автоматично, не турбуйтеся, модуль сертифіката наразі тестується. Орієнтовно на наступному тижні усі користувачі системи, які успіно завершили курс, отримають можливість генерувати сертифікат.
3. Якщо ви проходили навчання у 2019 році і не зберегли сертифікат, не турбуйтесь, наразі триває міграція даних зі старої версії системи. Усі сертифікати з попередніх курсів будуть доступні в кабінеті користувача.
4. Якщо ви зареєструвалися через fb, або gmail та успішно завершили курс, у розділі "Прогрес" з'явиться можливість генерації сертифікату і поле розширенної реєстрації, де ви зможете ввести ПІБ та інші необхідні дані.

Бажаємо вам успіхів у навчанні, та просимо вибачити за тимчасові незручності.

З повагою, команда підтримки платформи дистанційних курсів ЦГЗ.