Зверніть увагу: наразі курси на платформі дистанційного навчання проходять реєстрацію у системі БПР на 2024 рік. Про можливість використати сертифікати як підставу для нарахування балів БПР ми повідомимо додатково.

На платформі відкрився курс «Імунопрофілактика інфекційних хвороб»

Запрошуємо пройти навчання на новому курсі «Імунопрофілактика інфекційних хвороб».

Профілактичний напрямок – це один з ключових пріоритетів у боротьбі з інфекційними хворобами. І роль імунопрофілактики для нього є беззаперечною. Це підтверджується ліквідацією натуральної віспи, відсутністю випадків паралітичного поліомієліту у Західній півкулі, значним успіхом у елімінації кору та синдрому вродженої краснухи. Доцільність вакцинації було доведено епідемією дифтерії, що виникла під час катастрофічного зниження охоплення щепленнями проти цієї інфекції.

 

Імунопрофілактика – галузь медицини, що швидко розвивається та посилює консолідацію зусиль усіх зацікавлених сторін у боротьбі з інфекційними хворобами. Модернізація вакцин, створення нових вакцин, зміна підходів та схем імунопрофілактики потребують постійного навчання лікаря.

 

Курс допоможе вдосконалити теоретичні знання і практичні навички з питань імунопрофілактики інфекційних хвороб, забезпечить злагоджений та системний підхід до оптимізації заходів вакцинопрофілактики.

Курс розрахований на підвищення кваліфікації лікарів-педіатрів, лікарів загальної практики-сімейної медицини, терапевтів та науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти сфери охорони здоров’я.
 

Інструкція з реєстрації на платформі
Посилання на курс

Після успішного завершення курсу ви отримаєте сертифікат, який є підставою для нарахування балів безперервного професійного розвитку.