Зверніть увагу: наразі курси на платформі дистанційного навчання проходять реєстрацію у системі БПР на 2024 рік. Про можливість використати сертифікати як підставу для нарахування балів БПР ми повідомимо додатково.

На платформі відкрився курс «Основи екстракції нуклеїнових кислот і полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР)»

Запрошуємо  пройти навчання на новому курсі «Основи екстракції нуклеїнових кислот і полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР)».
Курс включає в себе основні теоретичні поняття і загальні лабораторні молекулярно-біологічні методи, необхідні при застосуванні ПЛР для діагностики інфекційних захворювань і біомоніторингу. Слухачі ознайомляться з основними принципами екстракції ДНК та РНК, а також з класичною і кількісною ПЛР. 

Цей базовий курс призначений для фахівців або зацікавлених осіб в галузях медицини, ветеринарії, безпеки харчових продуктів, біології та суміжних галузях з невеликим або повністю відсутнім досвідом роботи в лабораторіях молекулярно-біологічного профілю або для тих, хто хоче оновити набуті раніше знання і досвід. 

Матеріали розроблені міжнародним експертом, вірусологом, доктором Крістіаном Ланге (компанія Метабіота, США), в рамках Програми зменшення біологічної загрози в Україні за підтримки Агентства зменшення загрози Міністерства оборони США. 

Після успішного завершення надається сертифікат, який є підставою для нарахування балів БПР