Зверніть увагу: наразі курси на платформі дистанційного навчання проходять реєстрацію у системі БПР на 2024 рік. Про можливість використати сертифікати як підставу для нарахування балів БПР ми повідомимо додатково.

На платформі відкрився курс із надання екстреної допомоги при важкій гострій респіраторній вірусній інфекції, включно з COVID-19

Запрошуємо на навчання з надання екстреної допомоги при важкій гострій респіраторній вірусній інфекції (ГРВІ). Тренінг включає в себе інформацію з клінічного ведення пацієнтів з важкою гострою респіраторною інфекцією, у тому числі – коронавірусу COVID-19. Курс створений на основі матеріалів Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) «Critical Care Severe Acute Respiratory Infection Training». 

Цей курс призначений для лікарів, які працюють у відділеннях інтенсивної терапії, ведуть лікування дорослих та дітей із важкими формами ГРВІ, включаючи важку пневмонію, гострий респіраторний дистрес-синдром (ГРДС), сепсис та септичний шок. Цей практичний посібник слід використовувати медичним працівникам, які беруть участь в організації інтенсивної терапії під час спалахів вірусу грипу (сезонного), вірусу пташиного грипу (H5N1, H7N9), MERS-CoV, nCoV або інших респіраторних вірусних епідемій.

Посилання на курс: https://bit.ly/3c2M1E0

Інструкція з реєстрації на платформі: https://bit.ly/3c4oyCk

Після успішного завершення курсу ви отримаєте сертифікат, який є підставою для нарахування балів безперервного професійного розвитку.